szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Jakość w biznesie - 3

Od 11 do 15 czerwca trwało trzecie już z rzędu seminarium pod hasłem „Jakość w biznesie”. Organizatorem spotkania był Klub Polskie Forum ISO 9000. Klub Polskie Forum ISO 9000 powstał blisko 20 lat temu (1991 r.) w odpowiedzi na zapotrzebowanie różnych środowisk na stałe doskonalenie się i lepszy dostęp do pełni informacji z zakresu zarządzania jakością.

Jedną z ważniejszych form działalności Klubu są organizowane cyklicznie szkolenia. W tej części aktywności zarząd Klubu wspiera Biuro Zarządzania Jakością, Środowiskiem i BHP – organizator technicznych warsztatów i seminariów.

Ostatnie seminarium z serii „Jakość w biznesie” rozpoczęło się w Świnoujściu. W programie znalazły się prezentacje z takich zagadnień jak: kreatywność, innowacyjność, przedsiębiorczość, skuteczność i efektywność zarządzania jakością, doskonalenie zarządzania i zarządzanie ciągłością biznesu. Wśród wykładowców znaleźli się: prof. Elżbieta Skrzypek, prof. Krystyna Lisiecka, dr Krystyna Stephens i dr Jerzy Szpineter. W aktualnym wydaniu miesięcznika Bezpieczeństwo i Higiena Żywności - wywiad z Elżbietą Krodkiewską-Skoczylas, prezes Klubu Polskie Forum ISO 9000.

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl