szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu na SGGW

Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie (dawniej Wydział Technologii Rolno-Spożywczej WTR-S, Wydział Technologii Żywności WTŻ) serdecznie zaprasza na XL Sesję Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk pt. „Tradycja i nowoczesność w żywności i żywieniu”, która odbędzie się w dniach 29 czerwca - 1 lipca 2011 r. w Warszawie.
W tym roku Sesja połączona będzie z obchodami Jubileuszu 50-lecia Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie.

Więcej na: http://www.50latwnoz.sggw.pl/

Wydział Nauk o Żywności SGGW w Warszawie serdecznie zaprasza również na Zjazd Absolwentów w dniach 21-22 października 2011.

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl