szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności - 3

Serdecznie zapraszam do udziału w trzeciej konferencji z cyklu „Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności - 3”.

Konferencja odbędzie się 15-17 maja 2011 r. w hotelu Continental w Krynicy Morskiej.

Podczas konferencji poruszone zostaną następujące tematy:
• norma ISO 22000 oraz PAS 220
• ochrona przed szkodnikami i niezgodności systemu PEST CONTROL
• miologia molekularna w jakości i bezpieczeństwie żywności
• obszary koniecznych usprawnień systemów zarządzania bezpieczeństwem
żywności
• bezpieczeństwo zdrowotne surowców roślinnych przeznaczonych do
przetwórstwa rolno-spożywczego
• modernizacja prawa żywnościowego Unii Europejskiej w zakresie dodatków do żywności, enzymów oraz aromatów i jej znaczenie dla bezpieczeństwa żywności w warunkach globalizacji rynku żywności

Program konferencji

Karta uczestnictwa

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl