szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego

Prawo żywnościowe to jedna z najbardziej dynamicznych dziedzin prawa. Na szczeblu wspólnotowym od kilku lat trwają prace prowadzące do ujednolicenia przepisów w Państwach Członkowskich UE. Dyrektywy zastępowane są rozporządzeniami oraz powstają nowe inicjatywy legislacyjne. Dla prawidłowego funkcjonowania podmiotów branży spożywczej niezbędna jest wiedza na temat obowiązujących przepisów, planowanych zmian, jak również podejścia inspekcji nadzorujących rynek.

Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego to warsztaty, których celem jest przedstawienie najważniejszych zagadnień legislacyjnych popartych przykładami praktycznego zastosowania w codziennym funkcjonowaniu branży spożywczej.
Zaproszeni prelegenci to krajowi i zagraniczni eksperci, których wiedza i doświadczenie gwarantuje najwyższy poziom prezentowanych informacji.

Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego to 5 dniowe warsztaty nt. kwestii związanych ze stosowaniem prawa żywnościowego
27 czerwca-1 lipca 2011 r.
Zdunowo k. Warszawy

Serdecznie zapraszamy

Więcje infornacji na temat Letniej Szkoły Prawa Żywnościowego

Organizator: IGI Food Consulting Sp. z o.o.

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl