szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Szkolenia: styczeń-maj 2013

Szanowni Państwo,
w okresie od stycznia do maja 2013 r. w siedzibie Biura Promocji Jakości przedstawiciele urzędowej kontroli żywności, jednostki certyfikujące, laboratoria oraz producenci i przetwórcy żywności wzięli udział w nastęjących szkoleniach:
• "Dobrostan zwierząt w świetle norm rozporządzenia Rady (WE) Nr 1099/2009", prowadzący dr Michał Rudy, 18.02, 15.03, 27.05.2013 r.
• "Koordynator Food Defense w branży spożywczej", prowadzący mgr inż. Anna Maria Avraham, 25.01.2013 r.
• "Praktyczna interpretacja wymagań normy IS0 22000", prowadzący dr Halina Turlejska, 16.01.2013 r.
• "Prawa i obowiązki organów urzędowej kontroli żywności i producentów żywności w związku z przeprowadzaniem kontroli", prowadzący dr Paweł Wojciechowski, 24.01.2013 r.
• "Technologia uboju i transport zwierząt rzeźnych", prowadzący dr inż. Mirosław Michalski, 30.01.2013 r.
• "Zasady prowadzenia audytu wewnętrznego", prowadzący dr Halina Turlejska, 27.02.2013 r.
• "Zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie – główne wymagania GHP/GMP i HACCP", prowadzący dr Halina Turlejska, 18.01 i 11.02.2013 r.
• "Zmiany w znakowaniu żywności w świetle nowego rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady", prowadzący Alicja Walkiewicz, 15.02, 22.03, 17.05.2013 r.

Już wkrótce kolejne szkolenia.
Serdecznie zapraszamy!


 

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl