szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Nr 1(38)/2013

 

KRÓTKO I NA TEMAT


WYDARZENIA


Ważne spotkanie branży
Relacja z targów ISSA Interclean 2013

HORECA


Luksus w sercu Śląska
Rozmowa z Moniką Leraczyk, managerem hotelu Monopol w Katowicach

Profesjonalny dystrybutor papierowych artykułów higienicznych
Rozmowa z Jerzym Bobowskim, właścicielem firmy BOJ

OKIEM EKSPERTA


Facility Management to także utrzymanie czystości i pest control
Rozmowa z Lechem Wodeckim, ekspertem ds. Facility Management

HIGIENA KOMUNALNA


Wynajem czystości się opłaca
Analiza rynku usług zewnętrznych

Zmiana niemal cywilizacyjna
Paweł Mikusek, rzecznik prasowy Ministerstwa Środowiska
Opinie nt. nowego systemu gospodarowania odpadami

Monopol państwa nie gwarantuje równowagi
Marian Mazurek, Doradca Prezydenta Pracodawców RP
Opinie nt. nowego systemu gospodarowania odpadami

Zmiany były absolutnie konieczne
Rozmowa z Tomaszem Ucińskim, prezesem Krajowej Izby Gospodarki Odpadami

Stanowisko Krajowej Izby Gospodarczej
Nie możemy obiecywać, że to nic nie będzie kosztowało
 
Do pracy w ciężkich warunkach
Efektywne odkurzacze dla profesjonalistów

SPA & WELLNESS


Uzdrowisko, które warto odwiedzić
Uzdrowisko Kamień Pomorski

Rynek zaczyna się ładnie kształtować
Rozmowa z Iwoną Galacką, prezes Polskiego Stowarzyszenia SPA & Wellness

NOWE TECHNOLOGIE


Nowy wymiar suszenia rąk
Rozmowa z Martą Dobrowolską, dyrektor marketingu firmy AGED Sp. z o.o.

CHEMIA PROFESJONALNA


Nowatorskie preparaty o najwyższych właściwościach
Rozmowa z mgr. inż. Adamem Górą, dyrektorem operacyjnym ds. rozwoju rynków i produktów VOIGT

PEST CONTROL


Standard pest control przysłuży się wszystkim
Rozmowa z Tadeuszem Wojciechowskim, Prezesem Zarządu Polskiej Federacji Pest Control

Przecieraliśmy szlaki
Rozmowa z Jackiem Zdulskim, kierownikiem działu higieny w firmie Dalmyt Sp. z o.o.

Branża ochrony przed szkodnikami – komentarz – Krystyna Janczukowicz
Cel: dostawca wolny od zagrożeń

Echa naukowej konferencji w Wiedniu
Ochronić dobra kultury przed organizmami szkodliwymi

Młynki koloidalne – zagrożenie dla ludzi i środowiska – Jacek Leonkiewicz
Utylizacja odpadów gastronomicznych

 

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl