szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Sukces EuroHiPeCo2007
Czterdziestu ośmiu wystawców, 1834 odwiedzających, wystąpienia elity europejskiego przemysłu żywnościowego, robocze kontakty ekspertów z Komisji Europejskiej, Polski, Ukrainy i Rosji: Międzynarodowe Targi Higieny i Ochrony przed Szkodnikami EuroHiPeCo 2007 okazały się wielkim sukcesem.
EuroHiPeCo 2008: dobre, potrzebne i udane

Zakończyły się III Międzynarodowe Targi Bezpieczeństwa Żywności, Higieny i Pest Control EuroHiPeCo 2008, największa tegoroczna impreza branży. – Targi potrzebne, dobre i udane – oceniała Ewa Lech, Główny Lekarz Weterynarii.
Organizatorzy dziękują wszystkim obecnym na targach gościom, wystawcom, firmom i instytucjom. Następne EuroHiPeCo w 2010 roku.

 

Trzecia edycja targów EuroHiPeCo
III Międzynarodowe Targi Bezpieczeństwa Żywności, Higieny i Ochrony Przed Szkodnikami EuroHiPeCo 2008 odbędą się 4 i 5 czerwca 2008 w Warszawie, w Centrum Wystawienniczym Expo XXI.


Targi EuroHiPeCo to największa impreza branży higieny i ochrony przed szkodnikami. Od dwóch lat przyciągają kilkudziesięciu wystawców. W 2008 roku – po wstępnych rozmowach z gośćmi i wystawcami poprzedniej edycji imprezy – organizator imprezy, Polska Federacja Pest Control, spodziewa się dalszego wzrostu zainteresowania targami.

Konferencje i szkolenia
Biuro Promocji Jakości to lider wśród organizatorów szkoleń i konferencji dotyczących bezpieczeństwa żywieniowego w Polsce. 

 


Od 2001 roku zorganizowaliśmy, m.in.:
• konferencę „Jakość wyrobów mięsnych – perspektywy rozwoju i przyszłość branży”
• seminarium szkoleniowe „Bezpieczeństwo żywności – od pola do pola”
• konferencję szkoleniową „Prawo żywnościowe – praktyczna interpretacja”
• konferencję „Nowe prawo UE o znakowaniu żywności”
• konferencję „Epidemia E. coli - zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności na globalnym rynku”
• konferencję szkoleniową „Urzędowa kontrola żywności a nadzór właścicielski”
• konferencję szkoleniową „Nadzór weterynaryjny i kontrola wewnętrzna w produkcji bezpiecznej żywności”
• konferencję szkoleniową „Aktualne problemy sanitarne w przemyśle żywnościowym. Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja w kontekście zagrożeń sanitarnych”
• kurs „Praktyczne podejście do opracowywania, wdrażania i weryfikacji systemu HACCP”
• konferencję „Integracja Europejska – nadzieje i obawy”
• konferencję szkoleniową „Dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja w ochronie zdrowia publicznego”
• warsztaty szkoleniowe HACCP „Praktyczne podejście do opracowywania, wdrazania i weryfikacji systemu HACCP”
• konferencję „Prawo żywnościowe na rok przed akcesją”
• konferencję „Bezpieczeństwo żywności w Polsce i Unii Europejskiej”
• konferencję „Praktyczne podejście do audytowania systemu HACCP”
• konferencję „Bezpieczeństwo żywności w zintegrowanej Europie”
• konferencję „Praktyczne wdrażanie i audytowanie systemu HACCP w zakładach o nadzorze weterynaryjnym”
• konferencję szkoleniową „Niebezpieczna żywność w obrocie – uregulowania prawne”
• konferencję „Substancje dodatkowe do żywności” (w tym warsztaty dla dziennikarzy)
• konferencję „Reorganizacja Urzędowej Kontroli Żywności”
• konferencję „Wody butelkowe – fakty i mity”

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl