szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności

 In English: about us
Nasi partnerzy





Dalmyt - pest control, zwalczanie szkodników, kontrola szkodników



Prof. dr hab. Jan Krzysztof Ludwicki
Państwowy Zakład Higieny
Absolwent Wydziału Farmacji Akademii Medycznej w Warszawie i studiów specjalistycznych w zakresie toksykologii – University of Rochester, USA

Przebieg pracy zawodowej:
1970-1986: PZH, Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku,
1986-nadal: PZH, Zakład Toksykologii Środowiskowej, kierownik Zakładu,

Dr n. med. Lucjan Szponar
Instytut Żywności i Żywienia
Absolwent Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Lublinie

Przebieg pracy zawodowej:
1958-1965: Katedra Chemii Ogólnej Wydziału Lekarskiego Akademii Medycznej w Lublinie,
1965: kierownik Pracowni Rozwoju Fizycznego i Stanu Odżywienia Instytutu Medycyny Pracy i Higieny Wsi w Lublinie,#
1970: kierownik Zakładu Żywienia w Instytucie Medycyny Pracy i Higieny Wsi w...

Prof. dr hab. Bolesław Wojtoń
Państwowy Instytut Weterynaryjny w Puławach

Studia wyższe:
Lekarz weterynarii (1961) na Wydziale Weterynaryjnym Wyższej Szkoły Rolniczej

Nasze wydawnictwa
"Bezpieczeństwo i Higiena Żywności"
2006-2007 © Biuro Promocji Jakości
szkolenia HACCP, GHP, GMP, bezpieczeństwo żywności, jakość żywności
Projekt & cms: www.zstudio.pl